Dronken man valt mensen lastig op kermis Zaandam

Foto: Haico Kats

Zaandam – Een beschonken kermisganger viel vanmiddag op de kermis verschillende mensen lastig. Bij een vrouwelijke kermis-exploitant ging hij zelfs zover, dat haar collega zich genoodzaakt voelde 112 in te schakelen.

Hij had het vooral gemunt op vrouwelijke bezoekers – soms ook met kleine kinderen. Eénmaal kwam het bijna tot een handgemeen. Toen de politie de man voor de tweede keer moest aanspreken, werd besloten de man naar huis te begeleiden.

Foto’s: Haico Kats

 

Interesse in Bovenstaand Beeldmateriaal ?

Heeft u interesse in het hier boven getoond beeldmateriaal, of zoekt u specifiek beeldmateriaal en is (nog) niet aanwezig op de website, neem dan op contact via het onderstaande formulier.

Het beeldmateriaal op de website is van mindere kwaliteit dan het originele beeldmateriaal.