Regio11.nl

Even een klein voorwoordje…..,

Ik ben een nieuwsgier en fotojournalist met als richting hardnieuws fotografie, dat houdt in alles wat 112 gerelateerd is. Maar ik fotografeer niet alleen 112 gerelateerde incidenten, ook de overige nieuws en media gerelateerde items, natuur en straatfotografie vind ik leuk om met de camera vast te leggen.

Omdat ik al jaren in Zaanstreek-Waterland woon ben ik regio11.nl begonnen,
Regio 11 is de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en vandaar de domeinnaam.

Regio11.nl een kleine particuliere lokale nieuwswebsite zonder overkill aan o.a. pop-up reclame, geen opslag van bezoekers hun activiteiten op de website.
In mijn ogen een gewone gebalanceerde, eenvoudige en gebruiksvriendelijke nieuwswebsite.

Met vriendelijke groet,
Haico Kats particulier initiatiefnemer van Regio11.nl

Nieuws en Foto’s uit de Regio Zaanstreek-Waterland. 
Het is ons werk als journalisten en fotojournalisten, met o.a. het vakgebied hardnieuws, om dit soort foto’s en verhalen te maken.
De één vindt het walgelijk en de ander heeft nauwelijks of geen mening.
En met de huidige apparatuur en social media gaat het nieuws snel…, heel erg snel de rondte in.

Anderen maken foto’s en verhalen van een echtpaar dat 60 jaar getrouwd is en waar de burgemeester langs komt om een bloemetje te brengen, sorry maar dit soort fotografie en verhalen is niet aan ons besteed.

Nieuws….., iedereen leest het, iedereen ziet het, iedereen hoort het en iedereen praat er over. Bij een nieuwsverslag zeggen beelden soms meer dan woorden.

En voor de mensen die commentaar hebben op negatief nieuws……, dan kijk je zeker ook geen acht uur journaal, en lees je zeker ook geen krant.

Met vriendelijke groet,
Redactie Regio 11

Januari 2019